მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 09


კეპილა

 

მასალა:

საქონლის ხორცი (რბილობი, ცხიმიანი) 1კგ.

ნიორი 2 კბილი

ხახვი 1 თავი

კვერცხი 2ც.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2463 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


მწვანე ლობიო

 

მასალა:

მწვანე ლობიო 500გრ.

ხახვი 2 თავი

პომიდორი 3–4ც.

მზესუმზირის ზეთი 4 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1880 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


პრასი ნიგვზის სოუსით

 

მასალა:

პრასი 500გრ.

ნიგოზი 1 ჭიქა

ნიორი 3–4 კბილი

ქინძი 50გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1697 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ნიგვზის საწებელი

 

მასალა:

ქინძი 100გრ.

ნიგოზი 100გრ.

ნიორი 1 დიდი თავი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2480 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ველური პრასი ქართულად

 

მასალა:

ველური პრასი 500გრ.

ძმარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ველური პრასი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ წყალში, შემდეგ და ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1357 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


პიტნის ყველი ქართულად

 

მასალა:

ყველი 200გრ.

ოხრახუში და პიტნა 20გრ.

ყურძენი გასაფორმებლად.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 2050 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


მუხუდოს სუპი

 

მასალა:

მუხუდო 400გრ.

ზეთი 120გრ.

კარტოფილი 400გრ.

ხახვი 140გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 5782 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


უხა კალმახით და ტარხუნით გორულად

 

მასალა:

კალმახი 300გრ.

ხახვი 1 თავი

კარტოფილი 1ც.

სტაფილო 1ც.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2437 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


თაფლიანი პონჩიკი ბათუმურად

 

მასალა:

კვერცხი 4ც.

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

სოდა 1 ჩ/კ.

კეფირი (შეიძლება იოგურტიც) 1 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2449 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


სახლში დამზადებული ყურძნის ღვინო

 

მასალა:

ყურძენი 5კგ.

შაქარი 3კგ.

ადუღებული წყალი 12ლ.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2439 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


იხვი კომშით

 

მასალა:

იხვი 1ც.

კომში 500გრ.

თაფლი (ნატურალური) 2 ჩ/კ.

შავი პილპილი 0,5 ჩ/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3996 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ბროწეულის სოუსი

 

მასალა:

ბროწეული საშუალო ზომის 3ც.

შაქარი 3 ს/კ.

კრახმალი 1 ს/კ.

მიხაკი 2–3ც.

< ... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 4521 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (2)


ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა"

 

მასალა:

ვაშლი (მჟავე) 3ც.

ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.

ოხრახუში საშუალო კონა

არაჟანი 3 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1697 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


სულგუნი ლავაშში

 

მასალა:

სულგუნი 400გრ.

ქართული ლავაშის ფირფიტა 5ც.

მომზადება:

ლავაშის ფირფიტებზე მოვათავსოთ მსხვილად დაჭრილი სულგუნი, გადავახვიოთ რულე ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1917 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ალუბალის მურაბა ნიგვზით

 

მასალა:

ალუბალი 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 1 1/2 ჭიქა

ვანილი 1/4 ჩ/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2329 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


არაჟნის სოუსი ქართულად

 

მასალა:

არაჟანი 500გრ.

კამა (ქინძი ან ოხრახუში) 20გრ.

აჯიკა 1/4 ჩ/კ.

უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 3051 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


კვერცხი პომიდვრით და სულგუნით

 

მასალა:

კვერცხი 5ც.

პომიდორი 200გრ.

ყველი 500გრ.

ოხრახუში 3–4 ძირი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2831 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


წიწილის ჩახოხბილი

 

მასალა:

წიწილა 600გრ.

პომიდორი 200გრ.

ხახვი 100გრ.

ნიორი 30გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1763 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად

 

მასალა:

ღორის ხორცი 500გრ.

კარტოფილი 600გრ.

ყველი 300გრ.

მაიონეზი 4 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2344 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ნადუღის და პიტნის ხინკალი

 

მასალა:

სულგუნი 160გრ.

ნადუღი 100გრ.

პიტნა 20გრ.

natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


 

 

ცხვრის ფეხი ტარხუნით

 

მასალა:

ცხვრის ფეხი 1ც.

ტარხუნის ფოთლები 3 კონა

ხახვი 6 თავი

ტყემალი 1/2 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1551 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (1)


გურული

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

ხახვი 3 თავი

ნიგოზი 2 ს/კ.

ღვინის ძმარი 1/2 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3140 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ზუთხი ბროწეულის სოუსში

 

მასალა:

ზუთხი 2კგ.

ბროწეული 1ც.

ბროწეულის წვენი 1/2 ლ.

ქინძი 1 კონა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2987 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


მოხარშული ხბოს ენა ნივრის და ღვინის სოუსში

 

მასალა:

ხბოს ენა 3ც.

ხახვი 2–3 თავი

თეთრი მშრალი ღვინო 200მლ.

პურის ფქვილი 2 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1784 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ბაჟე

 

მასალა:

ნიგოზი 1 ჭიქა

ქინძი 1 კონა

ნიორი 2 კბილი

ღვინის ძმარი 1 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2119 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ხურმის ჩირი

 

მასალა:

კარალიოკი (ხურმა) 1კგ.

მომზადება:

ავარჩიოთ მაგარი კარალიოკი, გავრეცხოთ, გავთალოთ და ავაცვათ ძაფზე. გავკიდოთ მზიან ადგილას. (ერთი კვირის შემდეგ კარალიოკზე ჩნდება  თეთრი წერტილები, რომელიც ობი არ არის, ეს თეთრი ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 7624 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (2)


სოკო ტარხუნით

 

მასალა:

სოკო 300გრ.

ხახვი 100გრ.

ტარხუნა 60გრ.

კინძი 30გრ.

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3054 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ხორცის და ყველის ხინკალი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1კგ.

კვერცხი 2ც.

საქონლის ხორცი 500გრ.

ხახვი 5 თავი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2269 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


კვერი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1კგ.

კვერცხი 1ც.

სულგუნი 1კგ.

მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2072 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ბატკნის ნეკნების ხარჩო

 

მასალა:

ბატკნის ნეკნები 1კგ.

წითელი ღვინო 1 ს/კ.

კეჩუპი 1 ს/კ.

ხახვი 2–3 თავი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1647 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 400გრ.

ქათმის ფილე 300გრ.

არაჟანი 150გრ.

ზეთი შესაწვავად

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2759 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ქათმის კუჭების ჩახოხბილი

 

მასალა:

ქათმის კუჭები 1კგ.

ტომატის წვენი 1,5 ჭიქა

ტომატ–პასტა 2 ს/კ.

ხახვი 2–3 თავი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 9455 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


სიმინდის ქაში ქართულად

 

მასალა:

თეთრი სიმინდის ღერღილი 800გრ.

ყვითელი სიმინდის ფქვილი (შეიძლება თეთრიც) 50გრ.

სულგუნი 200გრ.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1714 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


პრასის ფხალი

 

მასალა:

პრასი 1 კგ.

ნიგოზი 300გრ.

ხახვი ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 5200 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ზუთხის ხარჩო ნიგვზით

 

მასალა:

ზუთხი  500გრ.

ხახვი 4 თავი

სტაფილო 1ც.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2574 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ყურძნის მარმელადი ქართულად

 

მასალა:

ყურძენი 5კგ.

სოდა 0,5 ს/კ.

მომზადება:

ყურძენი დავკეკლოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ რამოდენიმე წუთი ადუღებულ სოდიან წყალში. ყურძენი გადმოვიღოთ და გაცივების შემდეგ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2017 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)