სტატისტიკა სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 09
კეპილა
მასალა:
საქონლის ხორცი (რბილობი, ცხიმიანი) 1კგ.
ნიორი 2 კბილი
ხახვი 1 თავი
კვერცხი 2ც.
...
კითხვის გაგრძელება »
მწვანე ლობიო
მასალა:
მწვანე ლობიო 500გრ.
ხახვი 2 თავი
პომიდორი 3–4ც.
მზესუმზირის ზეთი 4 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
პრასი ნიგვზის სოუსით
მასალა:
პრასი 500გრ.
ნიგოზი 1 ჭიქა
ნიორი 3–4 კბილი
ქინძი 50გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
ველური პრასი ქართულად
მასალა:
ველური პრასი 500გრ.
ძმარი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ველური პრასი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ წყალში, შემდეგ
და
...
კითხვის გაგრძელება »
პიტნის ყველი ქართულად
მასალა:
ყველი 200გრ.
ოხრახუში და პიტნა 20გრ.
ყურძენი გასაფორმებლად.
მომზადება:
...
კითხვის გაგრძელება »
მუხუდოს სუპი
მასალა:
მუხუდო 400გრ.
ზეთი 120გრ.
კარტოფილი 400გრ.
ხახვი 140გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
უხა კალმახით და ტარხუნით გორულად
მასალა:
კალმახი 300გრ.
ხახვი 1 თავი
კარტოფილი 1ც.
სტაფილო 1ც.
...
კითხვის გაგრძელება »
თაფლიანი პონჩიკი ბათუმურად
მასალა:
კვერცხი 4ც.
პურის ფქვილი 3 ჭიქა
სოდა 1 ჩ/კ.
კეფირი (შეიძლება იოგურტიც) 1 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
სახლში დამზადებული ყურძნის ღვინო
მასალა:
ყურძენი 5კგ.
შაქარი 3კგ.
ადუღებული წყალი 12ლ.
მომზადება:
...
კითხვის გაგრძელება »
იხვი კომშით
მასალა:
იხვი 1ც.
კომში 500გრ.
თაფლი (ნატურალური) 2 ჩ/კ.
შავი პილპილი 0,5 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
ბროწეულის სოუსი
მასალა:
ბროწეული საშუალო ზომის 3ც.
შაქარი 3 ს/კ.
კრახმალი 1 ს/კ.
მიხაკი 2–3ც.
<
...
კითხვის გაგრძელება »
ქართული სალათა „ვაშლი და წიწაკა"
მასალა:
ვაშლი (მჟავე) 3ც.
ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.
ოხრახუში საშუალო კონა
არაჟანი 3 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
სულგუნი ლავაშში
მასალა:
სულგუნი 400გრ.
ქართული ლავაშის ფირფიტა 5ც.
მომზადება:
ლავაშის ფირფიტებზე მოვათავსოთ მსხვილად დაჭრილი სულგუნი, გადავახვიოთ
რულე
...
კითხვის გაგრძელება »
ალუბალის მურაბა ნიგვზით
მასალა:
ალუბალი 1კგ.
შაქარი 1კგ.
წყალი 1 1/2 ჭიქა
ვანილი 1/4 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
არაჟნის სოუსი ქართულად
მასალა:
არაჟანი 500გრ.
კამა (ქინძი ან ოხრახუში) 20გრ.
აჯიკა 1/4 ჩ/კ.
უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
კვერცხი პომიდვრით და სულგუნით
მასალა:
კვერცხი 5ც.
პომიდორი 200გრ.
ყველი 500გრ.
ოხრახუში 3–4 ძირი
...
კითხვის გაგრძელება »
წიწილის ჩახოხბილი
მასალა:
წიწილა 600გრ.
პომიდორი 200გრ.
ხახვი 100გრ.
ნიორი 30გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად
მასალა:
ღორის ხორცი 500გრ.
კარტოფილი 600გრ.
ყველი 300გრ.
მაიონეზი 4 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
ნადუღის და პიტნის
ხინკალი
მასალა:
სულგუნი 160გრ.
ნადუღი 100გრ.
პიტნა 20გრ.
natia
|
თარიღი:
09.09.2011
|
ცხვრის ფეხი ტარხუნით
მასალა:
ცხვრის ფეხი 1ც.
ტარხუნის ფოთლები 3 კონა
ხახვი 6 თავი
ტყემალი 1/2 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
ზუთხი ბროწეულის სოუსში
მასალა:
ზუთხი 2კგ.
ბროწეული 1ც.
ბროწეულის წვენი 1/2 ლ.
ქინძი 1 კონა
...
კითხვის გაგრძელება »
მოხარშული ხბოს ენა ნივრის და ღვინის სოუსში
მასალა:
ხბოს ენა 3ც.
ხახვი 2–3 თავი
თეთრი მშრალი ღვინო 200მლ.
პურის ფქვილი 2 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
ხურმის ჩირი
მასალა:
კარალიოკი (ხურმა) 1კგ.
მომზადება:
ავარჩიოთ მაგარი კარალიოკი, გავრეცხოთ, გავთალოთ და ავაცვათ ძაფზე.
გავკიდოთ მზიან ადგილას. (ერთი კვირის შემდეგ კარალიოკზე ჩნდება თეთრი წერტილები, რომელიც ობი არ არის, ეს
თეთრი
...
კითხვის გაგრძელება »
სოკო ტარხუნით
მასალა:
სოკო 300გრ.
ხახვი 100გრ.
ტარხუნა 60გრ.
კინძი 30გრ.
კითხვის გაგრძელება »
ხორცის და ყველის ხინკალი
მასალა:
პურის ფქვილი 1კგ.
კვერცხი 2ც.
საქონლის ხორცი 500გრ.
ხახვი 5 თავი
...
კითხვის გაგრძელება »
კვერი
მასალა:
პურის ფქვილი 1კგ.
კვერცხი 1ც.
სულგუნი 1კგ.
მარილი გემოვნებით.
...
კითხვის გაგრძელება »
ბატკნის ნეკნების ხარჩო
მასალა:
ბატკნის ნეკნები 1კგ.
წითელი ღვინო 1 ს/კ.
კეჩუპი 1 ს/კ.
ხახვი 2–3 თავი
...
კითხვის გაგრძელება »
ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი
მასალა:
ბადრიჯანი 400გრ.
ქათმის ფილე 300გრ.
არაჟანი 150გრ.
ზეთი შესაწვავად
...
კითხვის გაგრძელება »
ქათმის კუჭების ჩახოხბილი
მასალა:
ქათმის კუჭები 1კგ.
ტომატის წვენი 1,5 ჭიქა
ტომატ–პასტა 2 ს/კ.
ხახვი 2–3 თავი
...
კითხვის გაგრძელება »
სიმინდის ქაში ქართულად
მასალა:
თეთრი სიმინდის ღერღილი 800გრ.
ყვითელი სიმინდის ფქვილი (შეიძლება თეთრიც) 50გრ.
სულგუნი 200გრ.
მომზადება:
...
კითხვის გაგრძელება »
ყურძნის მარმელადი ქართულად
მასალა:
ყურძენი 5კგ.
სოდა 0,5 ს/კ.
მომზადება:
ყურძენი დავკეკლოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ რამოდენიმე წუთი ადუღებულ
სოდიან წყალში. ყურძენი გადმოვიღოთ და გაცივების შემდეგ
...
კითხვის გაგრძელება »