მწვანე სოუსი
მასალა:
ოხრახუში 0,5კგ.
ნიორი 3–4 თავი
ბულგარული წიწაკა 3–4ც.
... კითხვის გაგრძელება »
სახლის კეჩუპი
პომიდორი 3კგ.
შაქარი 1 ჭიქა
მარილი 1 ს/კ.
ძმარი 2 ს/კ.
კითხვის გაგრძელება »
წითელი მოცხარის კეჩუპი
წითელი მოცხარი 2კგ.
შაქარი 1კგ.
ძმარი 1 ჭიქა
ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა
წითელი ცხარე წიწაკა (ნედლი) 4კგ.
წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 1კგ.
ნიორი 1კგ.
ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 500გრ.
მწვანე წიწაკის აჯიკა
მწვანე ცხარე წიწაკა (ნედლი)5კგ.
უცხო სუნელი 200გრ.
აჯიკა
წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 500გრ.
ნიორი 200გრ.
ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 100გრ.
უცხო სუნელი 50გრ.
აბხვასა სისზბალ–მწვანე ტყემლის საწებელი (აფხაზური)
მწვანე ტყემალი 1კგ.
აჯიკა 1 ს/კ.
ქინძი 10–12 ძირი. ... კითხვის გაგრძელება »
ამაცმიდჟ სიზბალ–ბროწეულის წვენის საწებელი (აფხაზური)
ბროწეულის წვენი 500გრ.
ხმელი ქინძი
ქინძი, ნიორი და მარილი გემოვნებით. ... კითხვის გაგრძელება »
კოწახურის საწებელი (აფხაზური)
კოწახური 500გრ.
აჯიკა 2–3 ს/კ.
წყალი 50მლ.
ახარცვი სიზბალ–მაწვნის სოუსი (აფხაზური)
მაწონი 500გრ.
ნიორი 2 კბილი
ქინძი 5 ძირი
პიტნა 3 ძირი