სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 9 სტუმარი: 9 მომხმარებელი: 0 |
...... |
|
|
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28
![](/10/1910.jpg)
პიცა "ლა–ტრავიატა"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 250გრ.
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/10/1909.jpg)
პიცა „გლაზუნია"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 250გრ.
თბილი წყალი 250მლ.
საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/10/1908.jpg)
პიცა „სინაზე"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 300გრ.
მარილი 1/2 ჩ/კ.
შაქარი 1/2 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/10/1907.jpg)
პიცა „რუსი მარგარიტა"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი დაახლოებით 2 ჭიქა
წყალი 250მლ.
მარილი 1 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/10/1906.jpg)
მინი პიცა „ლოკოკინები"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 300გრ.
რძე 180მლ.
კარაქი (ცივი) 50გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1905.jpg)
პიცა „სახალხო"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 0,5კგ.
საფუარი (დროჟი) 0,5 პაჩკა
მარილი 0,5 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1904.jpg)
პიცა „ტროპიკი"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 250გრ.
თბილი წყალი 250მლ.
საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1903.jpg)
პიცა
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 400–500გრ.
რძე 250მლ.
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1901.jpg)
პიცა თეთრ სოუსში
მასალა:
ცომი:
კვერცხი 1ც.
კარაქი 50გრ.
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1900.jpg)
პიცა თინუსით
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 250გრ.
თბილი წყალი 250მლ.
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1899.jpg)
ვაშლის პიცა
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 200გრ.
მარილი 0,5 ჩ/კ.
საფუარი (დროჟი) 10გრ.
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1898.jpg)
პიცა შვეიცარული
ყველით
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 250გრ.
კარაქი 125გრ.
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1897.jpg)
სამეფო პიცა
მასალა:
ცომი (4 პორცია):
პურის ფქვილი 4 ჭიქა
წყალი 2 ჭიქა
საფუარი (დროჟი) 50გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1896.jpg)
პიცა ყველის კრემით
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 200გრ.
მარილი 0,5 ჩ/კ.
საფუარი (დროჟი) 10გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
![](/9/1895.jpg)
პიცა სატაცურით
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 150გრ.
კარაქი 75გრ.
კითხვის გაგრძელება »
| |
|