მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » იხვი კომშით
20:41
იხვი კომშით


იხვი კომშით

 

მასალა:

იხვი 1ც.

კომში 500გრ.

თაფლი (ნატურალური) 2 ჩ/კ.

შავი პილპილი 0,5 ჩ/კ.

მარილი 2 ჩ/კ.

მომზადება:

გასუფთავებული იხვს წავუსვათ შავ პილპილში არეული მარილი, როგორც შიგნით ასევე გარედან და ჩანგლით ჩავჩხვლიტოთ რამოდენიმე ადგილას. თითოეული კომში დავჭრათ 8 ნაჭრად (გულები ამოვაჭრათ), დაჭრილი კომშით ამოვავსოთ იხვის მუცელი, შემდეგ მუცლის მხარე შევაერთოდ ერთმანეთს ხის ჩხირებით, ხოლო ფეხები და ფრთები შევკრათ ძაფით, რათა ლამაზად შეიწვას. იხვს ზემოდან წავუსვათ თაფლი, მოვათავსოთ ფორმაზე და შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში (ფორმა უკეტესია შევდგათ აირღუმელში შუაში). 20 წუთის შემდეგ ფორმაზე მოვათავსოთ დარჩენილი კომში და კვლავ შევდგათ აირღუმელში იხვის შეწვამდე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4038 | დაამატა: natia | ტეგები: იხვი კომშით | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: