კობრი აფხაზურად
მასალა:
თევზი (კობრი) 1–2ც.
დაფქვილი ცხარე წიწაკა ან აჯიკა, ზეთი, ლიმონის წვენი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
თევზი გავასუფთავო ... კითხვის გაგრძელება »
პალტუსი ბადრიჯნით და წიწაკით
თევზი პალტუსი (ფილე) 600გრ.
ბადრიჯანი 300გრ.
ბულგარული წიწაკა 200გრ.
natia | თარიღი: 10.09.2011 | კომენტარი (0)
თევზი მაიონეზში
თევზი (ნებისმიერი) 1კგ.
მაიონეზი 500გრ.
მზესუმზირის ზეთი თევზის შესაწვავად
მჭადის ფქვილი და მარილი თევზის ამოსავლებად.< ... კითხვის გაგრძელება »
უხა კალმახით და ტარხუნით გორულად
კალმახი 300გრ.
ხახვი 1 თავი
კარტოფილი 1ც.
სტაფილო 1ც.
... კითხვის გაგრძელება »
ზუთხი ბროწეულის სოუსში
ზუთხი 2კგ.
ბროწეული 1ც.
ბროწეულის წვენი 1/2 ლ.
ქინძი 1 კონა
ზუთხის ხარჩო ნიგვზით
ზუთხი 500გრ.
ხახვი 4 თავი
ფარშირებული კიბორჩხალა
კიბორჩხალა 20ც.
ნიგოზი 200გრ.
სალათის ფოთლები 1 კონა
ტარხუნა 1 კონა
ზუთხის თილიმა
500გრ.
დაფნის ფოთოლი 3–4ც.
ძმარი, მიხაკი, ილი, დარიჩინი, ბაჰარი და მარილი გემოვნებით.
თევზის ბუღლამა
ზუთხი (ან ბელუგა) 1 კგ.
პომიდორი 1 კგ.
ხახვი ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი ქინძმარით
თევზი (ნებისმიერი, სასურველია თეთრი) 1 კგ.
დაფნის ფოთოლი 1ც.
მწარე წიწაკის მარცვლები 2-3ც.