შემწვარი ბადრიჯანი მწვანილებით
მასალა:
ბადრიჯანი 2 კგ.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი ½ ჭიქა
პომიდორი ნიგვზით
პომიდორი 4–5ც.
ნიგოზი ან თხილი 50გრ.
კვერცხი 2–3ც.
დაფხვნილი ორცხობილა (სუხარი) 100გრ.
< ... კითხვის გაგრძელება »
ბადრიჯანი ნიგვზით და ხაჭოთი
ბადრიჯანი 2–3ც.
ხაჭო 200გრ.
ნიგოზი 100გრ.
არაჟანი 1–2 ს/კ.
... კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი პომიდორი
კვერცხი 2ც.
მაიონეზი 2ს/კ.
ლობიოს პიურე
ლობიო 1 ჭიქა
ხახვი 1 თავი
სტაფილო 1ც.
საზაფხოლო სუფი
ჭარხალი 2ც.
მოხარშული კვერცხი 4ც.
ფარშირებული პომიდორი
პომიდორი 4ც.
სუხარი 200 გრ.
ყველი 100 გრ.
მაიონეზი, ქინძი, ნიორი და მარილი გემოვენბით.
ცხარე კარტოფილი
კარტოფილი 1,5 კგ.
ბულგარული წიწაკა 2ც. (წითელი და ყვითელი)
ხახვი 2 თავი
კარტოფილის პიურე
კარტოფილი 700 გრ.
დაფნის ფოთოლი 1–2ც.
კარტოფილის რგოლები
ცომი:
კარტოფილი 1კგ.
პურის ფქვილი 200–250გრ.
კითხვის გაგრძელება »