ფოლგაში მწვანილთან ერთად შემწვარი ვარდისფერი ორაგული
მასალა:
თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული) 500გრ.
1ც. ლიმონის წვენი
კამა (ან ნებისმიერი მწვანილი), პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:< ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი ნაზ სუფლეში
თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული ან სხვა) 500გრ.
კვერცხი 2ც.
რძე 250 მლ.
კეჩუპი ან ტომატპასტა 5ს/კ.
... კითხვის გაგრძელება »
ფოლგაში გამომცხვარი ორაგული
ორაგული ან კალმახი 500გრ.
კამის ფესვი 1ც.
ლიმონი 1ც.
პილპილი და მარილი გემოვნებით.
თევზი როზმარინით, ფოლგაში გამომცხვარი
თევზი (ქარიყლაპია ან კალმახი) 500-700გრ.
როზმარინი 2–3 ტოტი
ხახვი 150გრ.
ლიმონი 150გრ.
ფოლგაში გამომცხვარი თევზი და კარტოფილი
თევზის ფილე (ნებისმიერი) 500გრ.
კარტოფილი 500გრ.
ბულგარული წიწაკა 350გრ.
სტაფილო 200გრ.
შემწვარი თევზი სოკოთი
თევზის ფილე ნებისმიერი 500გრ.
კვერცხი 1ც.
სოკო 300გრ.
კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი თევზი მარინადით
თევზი (ნებისმიერი)1კგ.
პურის ფქვილი ამოსავლებად
მცენარეული ზეთი შესაწვავად
დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
თევზი და კრევეტები ხის ჩხირზე
თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული) 200გრ.
გასუფთავებული მოხარშული კრევეტები 100გრ.
დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ან პურის ფქვილი ამოსავლებად. ... კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი თევზის ფილე სოკოთი და არაჟნით
არაჟანი 200გრ.
შემწვარი კამბალა ტოპმატპასტის და ხახვის სოუსით
კამბალა 500გრ.
ხახვი 250გრ.
ტომატპასტა ან კეჩუპი 3ს/კ.
დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ან პურის ფქვილი ამოსავლებად
თევზი პომიდვრის და ზეთისხილის სოუსით
თევზის ფილე (ორაგულის ან სხვა) 500გრ.
პომიდორი 300გრ.
კამაბალა ბოსტნეულით
კამბლა (ან სხვა თევზი) 500გრ.
წიწაკა 150გრ.
ბადრიჯანი 250გრ.
პომიდორი 200გრ.
თევზი ყველის სუფლეში
კვერცხი 5ც.
ყველი 150გრ.
დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) თევზის ამოსავლებლად
შემწვარი თევზი ბულგარული წიწაკით
თევზის ფილე (ნებისმიერი) 1კგ.
ბულგარული წიწაკა 500გრ.
ხახვი 200გრ.
ხახვსა და არაჟანში მოთუშული თევზი
არაჟანი (ან ნაღები, მაიონეზი) 300-400გრ.