წიწილა თეთრი ღვინის საწებლით
მასალა:
წიწილა 1ც.
კარაქი 30გრ.
ხახვი 2 თავი
პამიდორი 200გრ. (ან მწიფე ტყემალი - 50 გრამი)
სუნელებით შემწვარი ქათამი
ქათამი 1ც.
წითელი წიწაკა, ქინძის თესლი, ნიორი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, ქინძი, მარილი და ნიგვზიდან გამოხდილი ზეთი გემოვნებით.
მომზადება:
წიწაკას დავასხათ მდუ ... კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი ქათამი ნიგვზის საწებლით (ბაჟა)
ნიგოზი 2 ჩ/ჭ.
ყვითელი ყვავილი (ზაფრანა) 1 ჩ/კ. ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი კიევურად
თევზის ფილე 800გრ.
კარტოფილი 10–15ც.
არაჟანი 15–20ს/კ. ... კითხვის გაგრძელება »
კალმახი ლიმონით და ნიორით
კალმახი 2ც.
ლიმონი 2ც.
ნიორი 3–4ც. ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი კვერცხით
თევზი კარასი 700გრ.
კვერცხი 4ც.
მაიონეზი 100გრ. ... კითხვის გაგრძელება »
თევზი ბეკონით
თევზის ფილე 600გრ.
ბეკონი 200გრ.
ყველი 200გრ. ... კითხვის გაგრძელება »
ყველში და კვერცხში შემწვარი კალმახი
ზღვის კალმახი თავის გარეშე 700გრ.
ყველი 100გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
თევზი არაჟნის და ხახვის სოსში
თევზი (ნებისმიერი) 4ც.
ხახვი 3 თავი
არა ... კითხვის გაგრძელება »
ქაფში (ხამსა) აირღუმელში
ქაფშია (ხამსა) 1,5კგ.
პომიდორი 3ც.
ხახვი 4 თავი
natia | თარიღი: 03.09.2011 | კომენტარი (0)
თევზის კატლეტი
თევზი საიარა (ზეთოვანი) 1 ქილა
მოხარშული ბრინჯი 100გრ.
აჯაფსანდალი ''ქალაქური''
5ც. ბადრიჯანი
3ც. კარტოფილი
2 თავი ხახვი
500გრ. პომიდორი
აჯაფსანდალი პომიდვრით
ბადრიჯანი 500გრ.
ტკბილი (ბულგარული) წიწაკა კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი ბადრიჯანი ნიგვზით, გურულად
ბადრიჯანი 1კგ.
ნიგოზი 1,5 ჩ/ჭ.
ხახვი 2–3 თავი