სოსისი მაკარონით
მასალა:
სოსისი 5–6ც.
გრძელი მაკარონი 150–200გრ.
მომზადება:
სოსისში ჩავარჭოთ მაკარონის ჩხირები ირგვლივ და მოვხარშოთ ადუღებულ წყალში. (მ ... კითხვის გაგრძელება »
კუპატი თბილისურად
ღორის ნაწლავები 200გრ.
ქონი 6 ს/კ.
ხახვი 3 თავი
ბროწეულის წვენი 1/3 ჭიქა
კირკაჟი
წითელი ლობიო 500გრ.
ნიორი 2 კბილი
ქინძი 50გრ.
ნიგოზი 1/2 ჭიქა
... კითხვის გაგრძელება »
გრძელი მწვადი
საქონლის ან ღორის ხორცი (რბილობი) 2კგ.
შავი პილპილი 1 ჩ/კ.
მარილი 1–2 ჩ/კ.
ზეთი შესაწვავად.
მწვანე ლობიო ტყემალით
მწვანე ლობიო 500გრ.
ტყემალი 200გრ.
ნიორი 1 კბილი
სიმინდის მარცვლები ნიგვზით
სიმინდის მარცვლები 400–500გრ.
ნიორი 1–2 კბილი
ქინძი 5–6 ძირი
პალტუსი ბადრიჯნით და წიწაკით
თევზი პალტუსი (ფილე) 600გრ.
ბადრიჯანი 300გრ.
ბულგარული წიწაკა 200გრ.
natia | თარიღი: 10.09.2011 | კომენტარი (0)
ბრინჯის და პრასის ფხალი ქართულად
გრძელი ბრინჯი 1 ჭიქა
პრასი 2 ძირი
მზესუმზირის ზეთი 4 ს/კ.
ბადრიჯნის ფხალი
ბადრიჯანი 500გრ.
მზესუმზირის ზეთი 100მლ.
ხახვი 200გრ.
შემწვარი სულგუნი პომიდვრით და კარტოფილით
სულგუნი 400–500გრ.
კარტოფილი 1–2 დიდი თავი
პომიდორი 1–2ც.
მწვანე ხახვი გასაფორმებლად
თევზი მაიონეზში
თევზი (ნებისმიერი) 1კგ.
მაიონეზი 500გრ.
მზესუმზირის ზეთი თევზის შესაწვავად
მჭადის ფქვილი და მარილი თევზის ამოსავლებად.< ... კითხვის გაგრძელება »
ტკბილი ფლავი
გრძელი ბრინჯი 2 ჭიქა
კომში 2ც.
გარგარის ჩირი 1 ჭიქა
ქიშმიში 1 ჭიქა
ფენოვანი ხაჭაპური ნადუღით და ყველით
ცომი:
კვერცხი 1ც.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი 3 ს/კ.
მწვადი
ხბოს ხორცი 1კგ.
ზეთი 100მლ.
მშრალი ღვინო 500მლ.
შავი პილპილი 1 ს/კ.
პომიდორი ნიგვზით
პომიდორი 500გრ.
ნიგოზი 20გრ.
ქინძი 1 კონა
ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლიმონით
ღორის ხორცი 1კგ.
ლიმონი 1ც.
ხახვი 500გრ.
საქონლის ენა ნაღების სოუსში ქართულად
საქონლის ენა (მოხარშული) 1,5კგ.
ხახვი 2 თავი.
სოკო (გაყინული) 500გრ.
ყაბაყის პეროგი
კვერცხი 2ც.
მარილი 1/4 ჩ/კ.
შაქარი 300გრ.
ყაბაყი 300გრ.
საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქართულად
საქონლის ენა (მოხარშული) 1ც.
კვერცხი 4ც.
ხახვი 1ც.
ცხელი ბუტერბროტი ყველით
პური (ბატონი) 1ც.
ყველი 200გრ.
მაიონეზი 100გრ.
ბადრიჯანი შიგთავსით
ბადრიჯანი 2–3ც.
ხორცის ფარში 300–400გრ.
პომიდორი 3–4ც.
ხახვი 2 თავი