გარგრის და მარწყვის მურაბა
მასალა:
გარგარი 1კგ.
მარწყვი 300გრ.
შაქარი 900გრ.
ნახევარი ჭიქა წყალი.
კითხვის გაგრძელება »
ატმის და ბლის კომპოტი
ატამი 250გრ.
ბალი 250გრ.
შაქარი 3 ჭიქა
natia | თარიღი: 17.11.2011 | კომენტარი (2)
მსხლის წვენი
მსხალი – რაოდენობა სურვილისამებრ.
მომზადება:
მსხალი გავასუფთავოდ და წვენსაწურში გავწუროთ. მსხლის წვენი ჩავასხათ ქვაბში, დავდგათ გაზქურაზე და წამოდუღების შემდეგ ვხარშოთ 10 წუთი, შემდეგ ... კითხვის გაგრძელება »
გატარებული ვაშლი და ლიმონი
ვაშლი (ანტონოვკა) 1კგ.
ლიმონი 2ც.
შაქარი 1კგ.
პოვიდლო „ქლიავი შოკოლადში"
შავი ქლიავი 1კგ.
შოკოლადი 200გრ.
შავი მოცვის მურაბა
მოცვი 1კგ.
შაქარი 1,2კგ.
წყალი 2 ჭიქა
natia | თარიღი: 16.11.2011 | კომენტარი (2)
ვაშლის და მანდარინის კომპოტი
ვაშლი 250გრ.
მანდარინი 4ც.
შაქარი 150გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
ბროწეულის წვენი
ბროწეული - რაოდენობა სურვილისამებრ
შაქარი 1 ლ. ბროწეულის წვენზე 100გრ.
ბროწეულის მარცვლებისგან გამოვწუროთ წვენი, მიღებული წვენი ჩავასხათ ემალის ქვაბში, წამოვაცხელოთ 95*–მდე, დავამატოთ შაქ ... კითხვის გაგრძელება »
ალუჩის ჯემი
მწიფე ალუჩა 2კგ.
შაქარი 1,6კგ.
ალუჩა გავრეცხოთ, ... კითხვის გაგრძელება »
მოცვის ჯემი
შაქარი 500გრ.
გარეცხილი და გასუფთავებული მოცვი ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და კარგად ავურიოთ. ქვაბი და ... კითხვის გაგრძელება »