ღორის ხორცი პომიდვრით
მასალა:
ღორის ხორცი 1კგ.
ხახვი 2 თავი
პომიდორი 4 ც.
ნიორი 5–6 კბილი
აზუ თათრულად
ხორცი 700 გრ.
კარტოფილი 8–10 ც.
ტომატ–პასტა 3 ს/კ.
natia | თარიღი: 16.03.2012 | კომენტარი (0)
ღორის ხორცის ალადები
ღორის ხორცი 500 გრ.
კვერცხი 2 ც.
სახამებელი (კრახმალი) 2 ს/კ.
... კითხვის გაგრძელება »
კერძი „კაცის ბედნიერება"
კარტოფილი 500 გრ.
ხახვი 2–3 თავი
კითხვის გაგრძელება »
საქონლის ენა არაჟნის სოუსში
საქონლის ენა
ხახვი 1 თავი
არაჟანი 100 გრ.
პურის ფქვილი 1 ს/კ. ... კითხვის გაგრძელება »
ღორის ხორცის ფილე არაჟნის სოუსით
ღორის ხორცის ფილე 1კგ.
არაჟანი 100გრ.
წყალი 200მლ.
ნიორი 3–4 კბილი
ხორცის ტოლმა
კომბოსტო 2 თავი
ფარში:
ძროხის ან ცხვრის ხორცი (რბილობი) 1კგ.
ხორცის რულეტები
ლორი ნაჭერი 15ც. (თხლად დაჭრილი)
ხორცის ფარში 500გრ.
კვერცი 1ც.
დამარინადებული ღორის ნეკნები
ღორის ნეკნები 2,5კგ.
მარინადი:
შემწვარი ხორცი სოიოს სოუსში
ღორის ხორცი (მჭლე) 2კგ.
ხახვი 1კგ თავი
პომიდორი 2–3ც.