დამარინადებული ხამსა
მასალა:
თევზი (ახალი ხამსა) 500გრ.
ლიმონი 1ც.
ნიორი 5–6 კბილი
თევზის გულიაში
თევზი 500გრ.
1ც. ლიმონის წვენი
ხახვი 1 თავი
ნიორი 3–4 კბილი
natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)
თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია
თევზი (სვია) 1კგ.
თეთრი მშრალი ღვინო 400მლ.
კარაქი 50გრ.
1/2 ლიმონი
თევზი სოუსში
თევზის ფილე 10–12 ნაჭერი
სტაფილო 4–5ც.
ხახვი 1–2 თავი
ხმელი რეჰანი და მარილი გემოვნებით.
... კითხვის გაგრძელება »
ფარშირებული ქარიყლაპია
თევზი (ქარიყლაპია) 1,2–1,5კგ.
ხახვი 2 თავი
სტაფილო 2–3ც.
ბულგარული წიწაკა 2–3ც.
ხამსას რულეტები
თევზი (ხამსა) 200–300გრ.
ზეთისხილი 300გრ.
ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.
ზეთი, ძმარი და მარილი გემოვნებით.
უხა
თევზი (სკუმბრია) 500გრ.
წყალი 3ლ.
სტაფილო 3ც.
კარტოფილი 5–6ც.
დამარინადებული სკუმბრია
თევზი (სკუმბრია) 1კგ.
მარინადი:
წყალი 1ლ.
თევზი (ორაგული) 500გრ.
კარტოფილი 5ც.
თევზი (სკუმბრია) 3კგ.