მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » უხა კალმახით და ტარხუნით გორულად
20:52
უხა კალმახით და ტარხუნით გორულად


უხა კალმახით და ტარხუნით გორულად

 

მასალა:

კალმახი 300გრ.

ხახვი 1 თავი

კარტოფილი 1ც.

სტაფილო 1ც.

ოხრახუშის ძირი 1ც.

ხმელი შინდი 1/3 ჭიქა

ნიგოზი 1/3 ჭიქა

ტარხუნა და შავი პილპილი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კალმახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავამატოთ მთლიანი ხახვი, ოხრახუში, მრგვალად დაჭრილი კარტოფილი და სტაფილო, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 20 წუთი. შემდეგ თევზი ამოვიღოთ ბულიონიდან, შევასუნელოთ, შინდით, დანაყილი ნიგოზით, შავი პილპილით, დაჭრილი ტარხუნით, კვლავ ჩავდოთ თევზი ბულიონში, 5–10 წუთი ვადუღოთ და კერძი მზადაა.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2484 | დაამატა: natia | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: