ქართული სამზარეულო - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ივლისი 2014  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 964
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » ქართული სამზარეულო


ნუშის გოზინაყი

 

მასალა:

თაფლი 500გრ.

ნუში 500გრ.

შაქარი 2 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 745 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.12.2012 | კომენტარი (1)


მიწისთხილის გოზინაყი

 

მასალა:

თაფლი 500გრ.

მიწისთხილი 500გრ.

შაქარი 1–2 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 564 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.12.2012 | კომენტარი (1)


თხილის გოზინაყი

 

მასალა:

თხილი 500გრ.

თაფლი 500გრ.

შაქრის პუდრა 1–2 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 537 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.12.2012 | კომენტარი (0)



ბაჟე

 

მასალა:

ნიგოზი 250გრ.

ადუღებული წყალი ან ბულიონი 500მლ.

ხმელი ქინძი 0,5 ჩ/კ.

natia | თარიღი: 05.02.2012 | კომენტარი (0)



გოზინაყი

 

მასალა:

ნიგოზი 500გრ.

თაფლი 500გრ.

შაქრის პუდრა 2 ს/კ.

natia | თარიღი: 29.12.2011 | კომენტარი (0)



ახცადზუა (აფხაზური)

 

მასალა:

თაფლი 150–200გრ.

წყალი 1ლ.

ლიმონი გემოვნებით.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1062 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (1)


ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჩ/კ.

ნაღები 1–2ლ.

წყალი 1 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 469 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (0)


კვერცხი აფხაზურად

 

მასალა:

კვერცხი 3ც.

აჯიკა 3გრ.

კარაქი 15გრ.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1190 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.11.2011 | კომენტარი (0)


თაფლში მოხარშული ლეღვი (აფხაზური)

 

მასალა:

ლეღვი 1კგ.

თაფლი 500გრ.

წყალი 2 ჭიქა.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 571 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ლეღვის ტყლაპი (აფხაზური)

 

მასალა:

ლეღვი 1კგ.

შაქარი 300გრ.

წყალი 1 ჭიქა.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1366 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)

1 2 3 4 »