მწვანე ლობიოს ბორანი
მასალა:
მწვანე ლობიო 1კგ.
წიწილა 1კგ.
ერბო 200გრ.
მწვანე ხახვი 1 კონა
... კითხვის გაგრძელება »
ღვიძლის ყაურმა
ღორის (ან ცხვრის) ღვიძლი 500გრ.
ხახვი 5-6 თავი.
პომიდორი 5-6ც.
ნიორი 1–2 კბილი
წიწილა ისრიმ–მაყვალში
ზეთი შესაწვავად
მარილი გემოვნებით.
კავკასიური ნივრის სოუსი (ტუზლუკი)
კეფირი ან მაწონი 125 მლ.
ნიორი 2–3 კბილი
დაფქული შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
კითხვის გაგრძელება »
ნიგვზიანი რულეტები
კარაქი 250გრ.
არაჟანი 250გრ.
პურის ფქვილი 2-3 ჭიქა
natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)
ჭინჭარი ნიგვზით
ჭინჭარი 1კგ.
ხახვი 3–4 თავი
ნიგოზი 200გრ.
ქინძი 1 კონა
ღვეზელი ტარხუნით
ცომი:
არაჟანი 500 მლ.
კვერცხი 1ც.
კარაქი ან მარგარინი 50გრ.
ყველის სუპი იმერულად
წყალი 2–3ლ.
ყველი იმერული 500გრ.
აჭარული (ბაქლავა)
ფქვილი 1კგ.
კარაქი 100გრ.
აჭარული (სინორი)
მაწონი 200 მლ.
კარაქი 50გრ.
ნიორი 2-3 კბილი
აჭარული (მაჯუნი)
გრძელი ბრინჯი 1კგ.
შაქარი 1/4 ჭიქა
თაფლი 100გრ.
დაფქვილი შავი პილპილი 1 ჩ/კ.
ფარშირებული კიბორჩხალა
კიბორჩხალა 20ც.
სალათის ფოთლები 1 კონა
ტარხუნა 1 კონა
ოჯახური
საქონლის ხორცი 1კგ.
კარტოფილი 1კგ.
ხახვი 2–3
წითელი ღვინის ძმარი 2 ს/კ.
ლობიო ტომატის სოუსში
წითელი ლობიო 1კგ.
სტაფილო 2ც.
ხახვი 3 თავი
ნიორი 4 კბილი