მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ბაჟე
20:07
ბაჟე


ბაჟე

 

მასალა:

ნიგოზი 1 ჭიქა

ქინძი 1 კონა

ნიორი 2 კბილი

ღვინის ძმარი 1 ს/კ.

უცხო სუნელი, იმერული ზაფრანა, დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში რამოდენიმეჯერ სანამ თხელ მასად არ გადაიქცევა. ხორცსაკეპმანქანაში გავატაროთ ასევე ქინძი, ნიორი, მარილი, და პილპილიც. ჯამში ავურიოთ გატარებული ნიგოზი, ქინძი, უცხო სუნელი, ზაფრანა, ძმარი, დავასხათ გადადუღებული ცივი წყალი, იმ რაოდენობის სანამ არ მივიღებთ თხევად არაჟნისმაგვარ კონსისტენციას. (შეგვიძლია ბაჟეს დავამატოთ ნიგვზის ზეთი 1 ს/კ.).

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2119 | დაამატა: natia | ტეგები: ბაჟე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: