მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ხურმის ჩირი
20:04
ხურმის ჩირი


ხურმის ჩირი

 

მასალა:

კარალიოკი (ხურმა) 1კგ.

მომზადება:

ავარჩიოთ მაგარი კარალიოკი, გავრეცხოთ, გავთალოთ და ავაცვათ ძაფზე. გავკიდოთ მზიან ადგილას. (ერთი კვირის შემდეგ კარალიოკზე ჩნდება  თეთრი წერტილები, რომელიც ობი არ არის, ეს თეთრი წერტილები გლუკოზაა).

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 7624 | დაამატა: natia | ტეგები: ხურმის ჩირი | რეიტინგი: 1.8/8
სულ კომენტარები: 2
1 maia  
0
გთხოვთ მასწავლოთ ქამა სოკო კეცზე, ზევიდან მემგონ მაიონეზი და სულუნი აქვს? წინასწარ გიხდით მადლობას

2 natia  
0

სახელი *:
Email *:
კოდი *: