მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » ბადრიჯანი შიგთავსით
21:16
ბადრიჯანი შიგთავსით


ბადრიჯანი შიგთავსით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 2–3ც.

ხორცის ფარში 300–400გრ.

პომიდორი 3–4ც.

ხახვი 2 თავი

კვერცხი 1–2ც.

ყველი 150–200გრ.

ზეთი შესაწვავად

მაიონეზი გემოვნებით.

მომზადება;

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალად, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, მოვაყაროთ მარილი თავზე წავუსვათ ზეთი, ბადრიჯანის ნაჭრებზე მოვათავსოთ ხორცის ფარში (როელსაც წინასწარ შევურევთ წვრილად დაჭრილ ხახვს და კვერცხს), ფარშის ზევიდან მოვათავსოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, წავუსვათ მაიონეზში არეული გახეხილი ყველი, შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ 15 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2109 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი შიგთავსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: