მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » თევზი მაიონეზში
21:38
თევზი მაიონეზში


თევზი მაიონეზში

 

მასალა:

თევზი (ნებისმიერი) 1კგ.

მაიონეზი 500გრ.

მზესუმზირის ზეთი თევზის შესაწვავად

მჭადის ფქვილი და მარილი თევზის ამოსავლებად.

 

სოუსი:

ნიორი 4–5 კბილი

გადადურებული წყალი დაახლოებით 1 ჭიქა

დაფქვილი წითელი ცხარე წიწაკა, მარილი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ სიმინდის ფქვილში, შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან, გადმოვიღოთ სასურველ ჭურჭელში თავის ცხიმიანად და მოვასხათ მომზადებული მაიონეზის სოუსი.

 

მაიონეზის სოუსის მომზადება:

ჯამში ჩავასხათ მაიონეზი, დავამატოთ წიწაკა, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, დანაყილი ნიორი, მარილი, დავასხათ წყალი და კარგად გავძრათ ერთიანი მასის მიღებამდე.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 12416 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი მაიონეზში | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: