მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1340
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » ბადრიჯნის ფხალი
21:42
ბადრიჯნის ფხალი


ბადრიჯნის ფხალი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 500გრ.

მზესუმზირის ზეთი 100მლ.

ხახვი 200გრ.

ნიორი 2 კბილი

ნიგოზი 1 ჭიქა

ქინძი 50გრ.

ხმელი ქინძი 1 ჩ/კ.

უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.

იმერული ზაფრანა 1 ჩ/კ.

ღვინის ძმარი 1 ს/კ.

ადუღებული წყალი 1/2 ჭიქა

წითელი ცხარე წიწაკა 1/2ც.

ბროწეულის მარცვლები 2 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად ზეთში. შემდეგ გავაცივოთ და კარგად ჩავჭყლიტოთ, დავამატოთ გატარებული ნიგოზი, ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, იმერული ზაფრანა, წვრილად დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი წიწაკა, ბროწეულის მარცვლები, მარილი, დავასხათ ძმარი, წყალი და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელზე და გავაფორმოთ ბროწეულის მარცვლებით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4859 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯნის ფხალი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: