ოსური ხაბიზგინა
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 3 ჭიქა
მაწონი 250მლ.
კვერცხი 2ც.
... კითხვის გაგრძელება »
პიცა „ზარმაცუნა"
სომხური ლავაში (მრგვალი) 2ც.
ხახვი 2 თავი
მოხარშული ხბოს ხორცი 150გრ.
სოკო 400გრ.
ბლინჩიკები ხორცის შიგთავსით (ქართულად)
შიგთავსი:
ღორის ხორცი (რბილობი) 500გრ.
ხახვი 1–2 თავი
ბრინჯი 100გრ.
natia | თარიღი: 20.10.2011 | კომენტარი (1)
სასწაული აფხაზურად
პურის ფქვილი 500გრ.
კეფირი 300გრ.
სოდა 1/2 ჩ/კ.
natia | თარიღი: 20.10.2011 | კომენტარი (0)
ყველის და ძეხვის ჩხირები
კვერცხი 1ც.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი 3 ს/კ.
ქათმის ფრთები ქლიავის სოუსში
ქათმის ფრთები 10ც.
ქლიავი 10–20ც.
შაქარი 1/3 ჭიქა
ძმარი 1–2 ს/კ.
შემწვარი ხორცი სოიოს სოუსში
ღორის ხორცი (მჭლე) 2კგ.
ხახვი 1კგ თავი
პომიდორი 2–3ც.
სოსისის რულეტები
კვერცხი 3ც.
რძე 150გრ.
გახეხილი ყველი 100გრ.
სოსისი 3ც.
კითხვის გაგრძელება »
„სოკო" კარტოფილისგან
ახალი კარტოფილი 1კგ.
ზეთი შესაწვავად
მარილი გემოვნებით
სალათის ფოთლები გასაფორმებლად.
სულგუნი ცომში
სულგუნი 200გრ.
პურის ფქვილი 1 ს/კ.
არაყი 1 ს/კ.
ბუტერბროდი
პური 4 ნაჭერი
ყველი 4 ნაჭერი
კვერცხი 4ც.
ზეთი შესაწვავად.
პური 2 ნაჭერი
რძე 2–3 ს/კ.
მარილი გემოვნებით.
ქათმის ფრთები ჭარხლით
ქათმის ფრთა 10ც.
ჭარხალი 1ც.
მაიონეზი 3–4 ს/კ.
ნიორი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
პური 6 ნაჭერი
ყველი 200გრ.
ნიორი და მაიონეზი გემოვნებით.
მომზადება:
კვერცხში გახვეული ფარში
ძროხის ხორცის ფარში 200გრ.
რძე 2 ს/კ.
დამარინადებული კიტრი 1ც.
ხახვი 1 თავი
სალა 40გრ.
ცხარე სუხარიკი
პური (ბატონი) 1ც.
ზეთი 200მლ.
წითელი ცხარე წიწაკა 4ც.
ღორის ხორცი შტოშით
ღორის ხორცი 800გრ.
ლიმონის 1/3 ნაწილი
ფორთოხალი ნახევარი
ძროხის ხორცი ყველით
ძროხის ხორცი 1კგ.
ყველი 150გრ.
მცენარეული ზეთი 1ს/კ.
ბოსტნეულის რაგუ
სტაფილო 3ც.
კარტოფილი 1კგ.
მოხარშული წითელი ლობიო 1 ჭიქა.
ცხვრის ხორცი ლობიოთი
ცხვრის ხორცი 600გრ.
ხახვი 3–4 თავი
ნიორი 6–7 კბილი
ლობიო 250გრ.
ომლეტი
მოხარშული კარტოფილი 4–5 თავი
ძეხვი 150გრ.
კვერცხი 4–5ც.
„მხიარული კვერცხი"
სოსისი 4–5ც.
პომიდორი 1ც.
ნახევარი ბულგარული წიწაკა
სუხარიკი
თეთრი პური (ბატონი) 1ც.
ნიორი 2 კბილი
ძმარი 1 ს/კ.
გამომცხვარი პური ყველით და ნივრით
ყველი 100გრ.
კარაქი 100გრ.
კვერცხი პომიდვრით
პომიდორი 2ც.
ერბო შესაწვავად
ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
კვერცხი ძეხვში
ძეხვი 1ც.
კვერცხი რამდენი ნაჭერიც ძეხვი გამოვა
პილპილი და მარილი გემოვნებით.
< ... კითხვის გაგრძელება »
ძეხვი 6 ნაჭერი
ბრინჯი ბანანით
მოხარშული ბრინჯი 1 ჭიქა
ბანანი 2ც.
კარაქი 40გრ.
შაქარი გემოვნებით.
თეთრი პური 7 ნაჭერი
თევზის კონსერვი (შპროტი) 1 ქილა
ყველი 7 ნაჭერი
მაიონეზი, ნიორი და პომიდორი გემოვნებით.
სოსისი კარტოფილის შუბაში
სოსისი 4ც.
კარტოფილი 6ც.
პურის ფქვილი 4 ს/კ.
კვერცხი კარტოფილში
კარტოფილი 4ც.
ყველი, კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
კარტოფილის რგოლები
კარტოფილი 400გრ.
ხაჭო 400გრ.
პურის ფქვილი 3 ს/კ. + 1 ს/კ. გამაფხვიერებელი
სწრაფი აჩმა
ლავაში 1ც.
ხაჭო 1 პაჩკა
კვერცხი 5ც.
სოსისი კომბოსტოში „მიპოვე"
სოსისი 5ც.
დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) 200გრ.
ყველი 50გრ.
ბოსტნეულის ხიზილალა
ჭარხალი 4ც.
ნიორი 4 კბილი
„ყალბი ჩებურეკი"
სომხური ლავაში 2ც.
ხორცის ფარში 300გრ.
ცოტა რძე
დამარინადებული სოსისი ჩეხურად
სოსისი (სარდელი) 1კგ
ხახვი 1კგ.
ძმარი 1 ჭიქა
წყალი 1,5 ჭიქა
ყვავილოვანი კომბოსტო კვერცში
ყვავილოვანი კომბოსტო 500გრ.
ფარშირებული პომიდორი
პომიდორი 12ც.
მწვანე ხახვი 1 კონა
ნიორი 3–4 კბილი
ყველის და კრაბის რულეტები
პურის ფქვილი 600გრ.
შაქარი 2 ს/კ.
ზეთი 2 ს/კ.
ქათმის გულები სოკოთი
ქათმის გული 500გრ.
სოკო (ქამა) 400გრ.
არაჟანი 1 ს/კ.
ნივრიანი რულეტი
ომლეტი:
მაიონეზი 100გრ.
პური რამოდენიმე ნაჭერი
სალა 100კგ.
ნიორი 2–3 კბილი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით
ბადრიჯნის ნავები
ბადრიჯანი 4ც.
სტაფილო 1ც.
სალათის რულეტები
სალათის ფოთლები 10ც.
არაჟანი 100გრ.
ნიგოზი 50გრ.
პომიდორი „ნიაპოლი"
პომიდორი 3ც.
მოხარშული კვერცხი 1ც.
ბადრიჯანი თაფლიან–ლიმონიან სოუსში
ბადრიჯანი 700გრ.
ნიორი 5 კბილი
თაფლი 4 ს/კ.
ლიმონის წვენი 50მლ.
გოგრა სიცილიურად
გოგრა 1კგ.
ზეთი 5 ს/კ.
ნიორი 1 კბილი
შაქარი 1 ს/კ.
წიწიბურას კატლეტი
წიწიბურა 1 ჭიქა
ნახევარი პური
ხახვი 2–3 თავი
კარტოფილი 2–3ც.
შოკოლადის კარაქი
კარაქი 200გრ.
შოკოლადი 30გრ.
კაკაო 2 ს/კ.
შაქარი 2–3 ს/კ.