მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ბადრიჯანი თაფლიან–ლიმონიან სოუსში
18:23
ბადრიჯანი თაფლიან–ლიმონიან სოუსში


ბადრიჯანი თაფლიან–ლიმონიან სოუსში

 

მასალა:

ბადრიჯანი 700გრ.

ნიორი 5 კბილი

თაფლი 4 ს/კ.

ლიმონის წვენი 50მლ.

წითელი ცხარე წიწაკა 0,5 ჩ/კ.

ხმელი ქინძი 1 ჩ/კ.

ზეთი შესაწვავად

ოხრახუში და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი, 1 საათის შემდეგ გავრეცხოთ ცივი წყლით და გავაშროთ. ნიორი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში ტაფაზე, შემდეგ ტაფიდან ნიორი გადმოვიღოთ და შევწვათ ბადრიჯანი. თაფლი ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ ლიმონის წვენი, დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ და ვხარშოთ 7 წუთი (განუწყვეტლივ ვურიოთ). შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავამატოთ შემწვარი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მოვაყაროთ ხმელი ქინძი და კარგად ავურიოთ. შემწვარი ბადირჯანი ფენებად მოვათავსოთ ფორმაში, თითოეულს ფენას მოვასხათ მომზადებული თაფლიან–ლიმონიანი სოუსი და შევდგათ მაცივარში 2 საათით. გავაფორმოთ ოხრახუშით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1260 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი თაფლიან–ლიმონიან სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: