მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ცხვრის ხორცი ლობიოთი
19:23
ცხვრის ხორცი ლობიოთი


ცხვრის ხორცი ლობიოთი

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი 600გრ.

ხახვი 3–4 თავი

ნიორი 6–7 კბილი

ლობიო 250გრ.

ქონდარი 1ჩ/კ.

ხმელი ქინძი 1ჩ/კ.

წითელი დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ლობიო მოვხარშოთ, ხარშვის ბოლოს დავამატოთ მარილი. ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, ქონდარი, ხმელი ქინძი და ვთუშოთ 1 წუთი. შემწვარი ხორცი მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში, დავამატოთ მოხარშული ლობიო, მოთუშული ხახვი, წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1261 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ხორცი ლობიოთი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: