მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » გოგრა სიცილიურად
18:21
გოგრა სიცილიურად


გოგრა სიცილიურად

 

მასალა:

გოგრა 1კგ.

ზეთი 5 ს/კ.

ნიორი 1 კბილი

შაქარი 1 ს/კ.

ცოტა დაფქვილი დარიჩინი

თეთრი ღვინის ძმარი 125მლ.

ერთი მუჭა პიტნის ფოთოლი (ახალი)

შავი პილპილი გემოვნებით.

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოთ კანისგან და თესლებისგან, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ზეთი გავაცხელოთ დიდ ტაფაზე, დაჭრილი გოგზა შევწვათ ნიორთან (ნიორი წინასწარ გავასუფთავოთ) ერთად 3 წუთის განმავლობაში, როდესაც ნიორი შემუქდება, ამოვიღოთ ტაფიდან, შემდეგ ტაფა გოგრით გადმოვდგათ გაზქურიდან და გადავწუროთ ზედმეტი ცხიმი, გოგრას მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი, კარგად ავურიოთ, დავასხათ ძმარი, დავამატოთ პიტნა, პილპილი, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ 15 წუთი. სუფრაზე შეგვიძლია გავიტანოთ ცხლად ან ცივად.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1507 | დაამატა: natia | ტეგები: გოგრა სიცილიურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: