მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ბადრიჯნის ნავები
18:29
ბადრიჯნის ნავები


ბადრიჯნის ნავები

 

მასალა:

ბადრიჯანი 4ც.

სტაფილო 1ც.

ხახვი 1 თავი

პომიდორი 2ც.

ნიორი 3 კბილი

ზეთი შესაწვავად

ოხრახუში, შაშკვლამი, რეჰანი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანს მოვაჭრათ თავი, გავჭრათ სიგრძეზე, ამოვაცალოთ გული, დაჭრილი ბადრიჯანი მოვათავსოთ ცხიმდასხმულ, გამოსაცხობ ფორმაზე ან ტაფაზე და შევწვათ აირღუმელში ორივე მხრიდან. ბადრიჯნის ამოცლილი გულები დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, პომიდორი და ვთუშოთ მომზადებამდე. მომზადების ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, შაშკვლამი, რეჰანი , მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. შემწვარი ბადრიჯნის ნაჭრები გამოვიღოთ გაზქურიდან, თითოეულზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი და ისევ შევდგათ გაზქურაში 5 წუთით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3075 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯნის ნავები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: