ღორის ხორცი შტოშით
მასალა:
ღორის ხორცი 800გრ.
ლიმონის 1/3 ნაწილი
ხახვი 1 თავი
ფორთოხალი ნახევარი
შტოში მუჭით
შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ღორის ხორცი დავჭრათ დიდ ნაჭრებზე, ჩავაწყოთ წურჭელში, მოვაყაროთ
მარილი, პილპილი, ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი და ლიმონი, დავაფაროთ თავზე
და გავაჩეროთ ოთახის ტემპერატურაზე 5 საათი. მომზადებული მასა გადავიტანოთ
გაცხელებულ ტაფაზე, დავამატოთ
შტოში, მრგვალად დაჭრილი ფორთოხალი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ მომზადებამდე.
|