სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
...... |
|
|
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 06
პიცა ბეკონით
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.
თბილი წყალი 0,5 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა „გლეხური"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 375გრ.
საფუარი (დროჟი) 30გრ.
შაქარი 1 ჩ/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა „მარგარიტა"
მასალა 3 პიცისთვის:
ცომი:
პურის ფქვილი 450გრ.
წყალი 230მლ.
საფუარი (დროჟი) 2 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა „მილანი"
მასალა 3 პიცისთვის:
ცომი:
პურის ფქვილი 450გრ.
წყალი 230მლ.
საფუარი (დროჟი) 2 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა
მასალა სამი ცომისთვის:
ცომი:
პურის ფქვილი რასაც შეიზელს
კვერცხი 1ც.
საფუარი (დროჟი) 30გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა
მასალა:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.
თბილი წყალი 0,5 ჭიქა
ზეთი 1 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა „იტალიანო"
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი რასაც შეიზელს
კეფირი 250მლ.
კვერცხი 1ც.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი რასაც შეიზელს
კვერცხი 1ც.
ზეთი ან მარგარინი 4 ს/კ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
პიცა
მასალა 3 პიცისთვის:
ცომი:
პურის ფქვილი 500–550გრ.
ხაჭო 250გრ.
საფუარი (დროჟი) 25გრ.
...
კითხვის გაგრძელება »
|
კლასიკური იტალიური
პიცის ცომი
მასალა:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.
თბილი წყალი 0,5 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
| |
|