მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ცხარე სუხარიკი
19:31
ცხარე სუხარიკი


ცხარე სუხარიკი

 

მასალა:

პური (ბატონი) 1ც.

ზეთი 200მლ.

წითელი ცხარე წიწაკა 4ც.

დაფქვილი თეთრი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწაკა გავასუფთავოთ მარცვლებისგან, დავჭრათ წვრილად, ჩავყაროთ შუშის ქილაში, დავასხათ ზეთი, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ ბნელ ადგილზე ერთი კვირით, შემდეგ გავწუროთ მარლაზე. პური დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ მშრალ ტაფაზე ან აირღუმელში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავასხათ გამოწურული ზეთი, კარგად ავურიოთ და კიდევ ცოტათი შევწვათ (სანამ ზეთს მთლიანად არ ჩაიშრობს).

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 2641 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხარე სუხარიკი | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: