მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » დამარინადებული სოსისი ჩეხურად
18:44
დამარინადებული სოსისი ჩეხურად


დამარინადებული სოსისი ჩეხურად

 

მასალა:

სოსისი (სარდელი) 1კგ

ხახვი 1კგ.

ძმარი 1 ჭიქა

წყალი 1,5 ჭიქა

მარილი 2 ს/კ.

შავი პილპილი 1/4 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

ზეთი 1 ს/კ.

დაფნა 3ც.

მომზადება:

მარინადის მომზადება: წყალი ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ ძმარი, დავდგათ გაზქურაზე და წამოვადუღოთ. შემდეგ დავამატოთ მარილი, შაქარი, ზეთი, დაფნის ფოთოლი და გავაჩეროთ გაზქურაზე დაახლოებით 2 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ. სოსისს მოვაცალოთ კანი და დავჭრათ 3–4სმ. სისქის ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ მრგვალად, ქილაში ან ქვაბში ფენებად მოვათავსოთ ჯერ ხახვი შემდეგ სოსისი (პირველი და ბოლო ფენა უნდა იყოს ხახვი), დავასხათ მომზადებული მარინადი, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ დასამარინადებლად ოთახის ტემპერატურაზე 3 დღით. მომზადებულ სოსისი გავიტანოთ სუფრაზე ცივ პივასტან ერთად.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 1656 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული სოსისი ჩეხურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: