მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ძროხის ხორცი ყველით
19:27
ძროხის ხორცი ყველით


ძროხის ხორცი ყველით

 

მასალა:

ძროხის ხორცი 1კგ.

ყველი 150გრ.

მცენარეული ზეთი 1ს/კ.

ხახვი 1–2 თავი

პურის ფქვილი 1ს/კ.

კვერცხის გული (ყვითრი) 2ც.

არაჟანი 1,5 ჭიქა

ბულიონი 1 ჭიქა

მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

ძროხის ხორცის ნაჭერი მოვხარშოთ (დუღილის დროს წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ), შემდეგ ხორცი ამოვიღოთ ბულიონიდან (1 ჭიქა ბულიონი შევინახოთ), დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და მოვათავსოთ ტაფაზე ან გამოსაცხობ ფორმაზე. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ 1 ს/კ. ზეთში, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და კვლავ ვწვათ 1–2 წუთის განმავლობაში. არაჟანი გავხსნათ ბულიონში, დავასხათ ხახვიან მასას, წამოვადუღოთ, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხის გული, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ, მომზადებული სოუსი მოვასხათ დაჭრილ ხორცს, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და შევდგათ გაცხელებულ აირღუმელში 50 წუთით 220* ტემპერატურაზე.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2071 | დაამატა: natia | ტეგები: ძროხის ხორცი ყველით | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: