ჟოლოს ტორტი
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 4–5 ს/კ.
შაქარი 4–5 ს/კ.
კვერცხი 4ც.
კითხვის გაგრძელება »
ტორტი „სასწაული"
პურის ფქვილი 7 ს/კ. ჭიქა
კვერცხი 7ც.
შაქარი 7 ს/კ. ჭიქა
... კითხვის გაგრძელება »
ტორტი „შავი პრინცი"
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
შაქარი 1 ჭიქა
არაჟანი 200გრ.
ტორტი „ალექსანდრე"
პურის ფქვილი 2,5 ჭიქა
კვერცხის ცილა 4ც.
შაქარი 1–1/3 ჭიქა
ტორტი „საოცარი კოცნა"
პურის ფქვილი 280გრ.
კვერცხი 6ც.
შაქარი 200გრ.
ტორტი „ყავა და შოკოლადი"
ორცხობილა (პეჩენია) 500გრ.
მაგარი ყავა შაქრით 1/4 ჭიქა
კრემი:
შაქარი 300გრ.
მარგარინი 200გრ.
ტორტი „თეთრი ღამეები"
მოცხარი მურაბა 1 ჭიქა
კეფირი 1 ჭიქა
ტორტი „სპარტაკი"
მარგარინი 60გრ.
ტორტი „ჩვენებურები"
პურის ფქვილი 7 ს/კ.
შაქარი 7 ს/კ.
შოკოლადის ნამცხვარი
პურის ფქვილი 2 ჭიქა
კვერცხი 5ც.
შაქარი 240გრ.
ნამცხვარი „ტვიქსი"
სოუსი:
სგუშონი 1 ქილა
კარაქი 125გრ.
თაფლი 30მლ.
ნამცხვარი „შავი პრინცი"
კაკაო 2 ს/კ.
პიცა
არაჟანი 2 ს/კ.
კვერცხი 2ც.
ხაჭო 200გრ.
სახლის პიცა
პურის ფქვილი 500გრ.
რძე ან წყალი 2 ჭიქა