მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ქათმის ფრთები ქლიავის სოუსში
19:55
ქათმის ფრთები ქლიავის სოუსში


ქათმის ფრთები ქლიავის სოუსში

 

მასალა:

ქათმის ფრთები 10ც.

ქლიავი 10–20ც.

შაქარი 1/3 ჭიქა

ძმარი 1–2 ს/კ.

უცხო სუნელი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქლიავს მოვაშოროთ ყუნწები და კურკები, დავამატოთ ცოტა წყალი, შაქარი და დავდგათ გაზქურაზე 5 წუთით. ქათმის ფრთები მოვათავსოთ ქვაბში, დავამატოთ მარილი, უცხო სუნელი, ძმარი, დავასხათ მომზადებული ცხელი სოუსი და გავაჩეროთ დასამარინადებლად გრილ ადგილზე 30 წუთით. შემდეგ მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ აირღუმელში 30 წუთით, ან რამდენიც დაჭირდება.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1648 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ფრთები ქლიავის სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: