მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » წიწილა ისრიმ–მაყვალში
19:33
წიწილა ისრიმ–მაყვალში


წიწილა ისრიმ–მაყვალში

 

მასალა:

წიწილა 1კგ.

ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით.

 

სოუსი:

მაყვალი 100გრ.

მწვანე ყურძენი 100გრ.

ნიორი 4 კბილი

წიწაკა 1ც.

ქინძი 2 კონა.

გატარებული ნიგოზი 2 ს/კ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

წიწილა გავჭრათ მკერდზე, გავასუფთავოდ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან (ზემოდან დავადოთ რაიმე სიმძიმე, რათა კარგად შეიწვას).

 

სოსუსის მომზადება:

ყურძენი გავცრათ (კანი და კეკლები გადავყაროთ), დავამატოთ ჩანგლით დასრესილი მაყვალი, გატარებული ნიგოზი,  წიწაკა,  ნიორი და ქინძი, მოვაყაროთ მარილი კარგად ავურიოთ და მოვასხათ შემწვარ ცხელ წიწილას. გავაფორმოთ დაჭრილი მწვანილით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2569 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწილა ისრიმ–მაყვალში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: