მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » ნიგვზიანი რულეტები
19:27
ნიგვზიანი რულეტები


ნიგვზიანი რულეტები

 

მასალა:

კარაქი  250გრ.

არაჟანი 250გრ.

პურის ფქვილი 2-3 ჭიქა

ვანილი 1 ს/კ.

სოდა 1 ს/კ.

ღვინის ძმარი 1 ს/კ.

გატარებული ნიგოზი 1 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

შაქრის ფხვნილი მოსაყრელად.

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, 2 ს/კ. შევინახოთ შიგთავსისთვის, დანარჩენი შევურიოთ არაჟანს, დავამატოთ ვანილი, სოდა–ძმრით ათქვეფილი, შევაზილოთ გაცრილი ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ელასტიური ცომი. ნიგოზს დავამატოთ შაქარი, შენახული კარაქი, კარგათ ავურიოთ და შევინახოთ შიგთავსი 10–15 წუთით. ცომი გავყოთ 25 ბურთად. თითოეული ბურთი გავაბრტყელოთ თხლად.  ცომის შუაში მოვათავსოთ ნიგვზიანი შიგთავსი, და გადავახვიოთ რულეტისებურად, დავაწყოთ კარაქწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და ვაცხოთ 20–25 წუთის განმავლობაში 200* ტემპერატურაზე ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ და მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1849 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზიანი რულეტები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: