მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » აჯაფსანდალი ''ქალაქური''
17:06
აჯაფსანდალი ''ქალაქური''


აჯაფსანდალი ''ქალაქური''

 

მასალა:

5ც. ბადრიჯანი

3ც. კარტოფილი

2 თავი ხახვი

500გრ. პომიდორი

2 ს/კ. კარაქი ან ზეთი

ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, პიტნა, ქონდარი, კამა, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ყუნწი, გავრეცხოთ და დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად. კარტოფილი გავთალოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ ოთხკუთხედებად, პომიდორი თხელ ნაჭრებად, ოხრახუში, რეჰანი, ქინძი, პიტნა, ქონდარი, კამა - წვრილად. ქვაბში მოვათავსოთ დაჭრილი ხახვი, შემდეგ ბადრიჯანი, წიწაკა, კარტოფილი, მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი, დავამატოთ ცხიმი, მომზადებული პომიდორი, დავახუროთ სახურავი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 1 საათის განმავლობაში.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2052 | დაამატა: natia | ტეგები: აჯაფსანდალი ''ქალაქური'' | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: