მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » ქაფში (ხამსა) აირღუმელში
18:22
ქაფში (ხამსა) აირღუმელში


ქაფში (ხამსა) აირღუმელში

 

მასალა:

ქაფშია (ხამსა) 1,5კგ.

პომიდორი 3ც.

ხახვი 4 თავი

ოხრახუში 1 კონა

ტომატპასტა 2ს/კ.

ნახევარი ჭიქა თეთრი ღვინო

ზეთი 1 ჭიქა

ლიმონი 1ც.

ნიორი 6 კბილი

ზეთი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი და ლიმონი დავჭრათ მრგვალად. ტაფაზე დავასხათ ნახევარი ჭიქა ზეთი და შევწვათ  ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი პეტრუშკა, მოვაყაროთ მარილი პილპილი, კრგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. დარჩენილი ზეთი ჩავასხათ ჯამში, დავამატოთ ღვინო, ტომატპსტა და კარგად ავურიოთ. გამოსაცხობ ფორმაზე ფენაფენად ჩავაწყოთ ჯერ მოთუშული ხახვის ნახევარი, თევზი (გამოშიგნული, თავის გარეშე), პომიდორის ნაჭრები, ლიმონის ნაჭრები, შემდეგ დავაყაროთ დარჩენილი მოთუშული ხახვი, მოვასხათ ღვინის სოუსი, შევდგათ აირღუმელში და შევწვათ 180*–ზე. (თევზის სრულ მომზადებამდე). მომზადების შემდეგ დავაწყოთ მოხარშულ კარტოფილთან.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1697 | დაამატა: natia | ტეგები: ქაფში (ხამსა) აირღუმელში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: