მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » თევზი არაჟნის და ხახვის სოსში
18:24
თევზი არაჟნის და ხახვის სოსში


თევზი არაჟნის და ხახვის სოსში

 

მასალა:

თევზი (ნებისმიერი) 4ც.

ხახვი 3 თავი

არაჟანი 400გრ.

ზეთი შესაწვავად

პურის ფქვილი ამოსავლებად

კამა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გამოვშიგნოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ ფქვილში+მარილი და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. შემწვარი თევზი გადავიტანოთ ჯამში. ტაფაზე რომელშიც თევზი იწვებოდა შევწვათ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ 2ს/კ პურის ფქვილი, კარგათ ავურიოთ, დავასხათ არაჟანი, განუწყვეტლივ ვურიოთ (ცოტა ხანი ვადუღოთ), შემდეგ დავასხათ ნახევარი ჭიქა ადუღებული წყალი (წყალი დავამატოთ იმის მიხედვით თუ რამდენად სქელი გვსურს გამოვიდეს მასა) განუწყველივ ვურიოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა, მარილი, წიწაკა და კვლავ ვადუღოთ სოუსი 3–4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ მომზადებულ სოუსში ჩავაწყოთ შემწვარი თევზის ნაჭრები, გავაჩეროთ გაზქურაზე 2–3 წუთი და შემდეგ გადმოვდგათ. ამ კერძს ძალიან უხდება კარტოფილის პიურე.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2306 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი არაჟნის და ხახვის სოსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: