ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
მასალა:
ყველი 1კგ.
პურის ფქვილი 2 ჩ/ჭ.
ერბო ან კარაქი 300გრ.
მომზადება:
... კითხვის გაგრძელება »
ფშავური (ფხალიანი ხაჭაპური)
ცომი:
კარაქი ან მარგარინი 200გრ.
რძე 1 ჩ/ჭ.
საფუარი (დროჟი) 25გრ.
ხაჭაპური კარტოფილით და ყველით
პურის ფქვილი 1,5კგ.
საფუარი (დროჟი) 15გრ.
შაქარი 1 ჩ/კ.
ხაჭაპური კარტოფილით
natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)
კეცში გამომცხვარი ხაჭაპური
ფქვილი 1 კგ.
კვერცხი 3ც.
ლობიანი
რძე 0.5ლ.
წყალი 0.5ლ.
საფუარი ... კითხვის გაგრძელება »
მაწვნიანი ხაჭაპური
პურის ფქვილი 1კგ.
მაწონი 2 ჩ/კ.
კვერცხი 2ც.
შავშური (ბორანი)
სიმინდის ფქვილი 1კგ.
კვერცხი 1ც.
სოდა 1 ჩ/კ.
ლეჩხუმური სიმინდიანები
საფუარი (დროჟი) 1 ს/კ.
ლეჩხუმური (ნიგვზიანი პური)
500გრ. დაფქული ნიგოზი
2 თავი ხახვი
მარილი.