მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ლეჩხუმური (ნიგვზიანი პური)
13:55
ლეჩხუმური (ნიგვზიანი პური)


ლეჩხუმური (ნიგვზიანი პური)

 

მასალა:

500გრ. დაფქული ნიგოზი

2 თავი ხახვი

მარილი.

მომზადება:

დაკეპილი ხახვი მოდაღეთ ნიგვზის ზეთში. შეაზილეთ ნიგოზს, უყავით მარილი, 1 ს/კ წყალი. მოზილეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი. გააჩერეთ, ამოაგუნდავეთ, გააბრტყელეთ. დაადეთ თითოეულ ცომს ნიგვზის გულსართი, პირი მოუკარით და გამოაცხვეთ ცხელ ღუმელში, თონეში ან კეცში. სარიტუალო, სამგზავრო და ომში თან წარსატანი იყო. 

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2889 | დაამატა: natia | ტეგები: ლეჩხუმური (ნიგვზიანი პური) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: