მესხური (აპოხტის ხინკალი)
მასალა:
ცომი:
ფქვილი 1კგ.
კვერცხი 1ც.
მთიულური (ნივრის ხინკალი)
მარილი გემოვნებით.
natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)
ხინკლის სუპი
ცხვრის ხორცი 1კგ.
ქონი 100გრ.
პურის ფქვილი 400გრ.
კვერც ... კითხვის გაგრძელება »
მესხური (თათარბერაკი)
თუშური (გორდილა)
პურის ფქვილი 1კგ.
სოდა 1 ჩ/კ.
მომზადება:
ფქვილს დავამატოთ სოდა და მოვზილოთ ცომი, გავაკეთოთ პატარა ... კითხვის გაგრძელება »
მესხური ლუხუმი (ბუშტულა)
პურის ფქვილი 500გრ.
საფუარი (დროჟი) 1 ს/კ.
გურული (იაფოფხა)
კვერცხი ამოვიყვანოთ შაქართან ერთად, გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავუმატოთ გამერდინებული (გაცრილი) სოიოს ფქვილი და დანაყილი ნიგოზი, ისე რომ მოსქო მასა მივიღოთ. გავაცხელოთ კეცი და დავასხათ ზედ. ზემოდან დავღადროთ ცხელი მუგუზლით.
ლობიანი მჭადი
სიმინდის ფქვილი 500გრ.
წითელი მინდვრის ლობიო 200გრ.
ხახვი 2–3 თავი
ქინძი 1 კონა
ოხრახუში 1 კონა
... კითხვის გაგრძელება »
გურული მჭადი
სიმინდის ფქვილი 500–600გრ.
კუბდარი
საქონლი და ღორის ხორცი (არეული) 1კგ.
ხახვი1 თავი
ნიორი 3-4 თავი
პეტრუშკის თესლი (დაფქ.) 1 ს/კ.