მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » ფქვილეული/ბურღულეული


თხილის ნამცხვარი

 

მასალა:

200გრ. კარაქი

200გრ. შაქარი

1 პაკეტი ვანილი

2 ს/კ. ნუშის ლიქიორი ან ნუშის ვაჟინი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1525 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ჭინჭრის ხინკალი

 

მასალა:

500გრ. ჭინჭარი

4 ძირი ნედლი ხახვი

1 კონა ქინძი,

2 ძირი ცერეცო ან კამა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1570 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ნიგვზის ხინკალი

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 500–600გრ.

მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1794 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


აფხაზური აბისტა _ ღომი

 

ცივ წყალში გახსენით ცოტა სიმინდის ფქვილი და მორევით ადუღეთ. თანდათან შესქელებამდე მოუკიდეთ წმინდად გაცრილი ფქვილი, განუწყვეტელი მორევით ხარშეთ. როცა მოიშუშება, ამოარიგეთ თეფშებზე. ჭამენ ხელით ლობიოსთან, რძესთან, ყველთან, ხორცთან ერთად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2625 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (1)


აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 250გრ.

სიმინდის ფქვილი 250გრ.

მაწონი მოსაზელად.

ყველი 500გრ.natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)



აფხაზური (აჩაშვ _ ყველიანი კვერი)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 3,5 ჩ/ჭ.

რძე 1 ჩ/ჭ.

natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)



ხორციანი მჭადი

 

მასალა:

ხორცი 300გრ. (ღორის ან საქონლის)

ხახვი 2 თავი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

სიმინდის ფქვილი რამდენიც დაჭირდება.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1910 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


რაჭული ლობიანი

 

მასალა:

500 მლ. წყალზე მომზადებული ცომი

800გრ. ქონა ლობიო (თეთრი ყავისფერი ლაქებით)

100 ლორი (რაჭული ლორი)

50გრ. ცხიმი (ზეთი ან კარაქი ან ღორის ქონი)

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 4580 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (1)


ქადა

 

ცომი:

პურის ფქვილი 600გრ.

რძე 1 ჭიქა

საფუარი 20გრ.

კვერცხი გული 2ც.

natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)



სინორი (აჭარული)

 

მასალა:

პურის ფქვილი  2 ჭიქა

გამდნარი კარაქი  100გრ.

ხაჭო (ან ნადუღი)  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3562 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »