რაჭული ხაჭაპური (ბაჭულები)
მასალა:
700გრ. პურის ფქვილი
400გრ. ყველი
2ც. კვერცხი
მარილი გემოვნების მიხედვით.
... კითხვის გაგრძელება »
აჭარული ხაჭაპური
100გრ. ფქვილი
50გრ. წყალი ან რძე
2გრ. საფუარი
35გრ. ყველი
natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)
მეგრული ხაჭაპური
1კგ. ფქვილი
30-50გრ. საფუარი
2 ჩ/ჭ. წყალი ან რძე
5 ს/კ. ცხიმი
იმერული ხაჭაპური
1კგ.პურის ფქვილი
2 ჩ/ჭ. მაწონი
700-800გრ. ყველი.
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)
ცომი:
ფქვილი 2 ჩ/ჭ.
კვერცხი 1ც.
წყალი (რძე) რამდენსაც შეიზელს
გურული ხაჭაპური "ღვეზელი"
ფქვილი 1კგ.
საფუარი 30–50გრ.
სითხე (წყალი ან რძე) 2 ჩ/ჭ.
აფხაზური ხაჭაპური (აჩმა)
კვერცხი 5ც.
წყალი 1 ჩ/ჭ.
კარაქი 300-500გრ.
სვანური (კუბდარი)
მაგარი ცომი 300გრ. ოდნავ ამოყვანილი
ნაკლებცხიმიანი ხბოს რბილი ხორცი 250გრ.
ხახვი 100გრ.
თუშური (კოტორი)
პურის ფქვილი 1კგ.
მარილი გემოვნებით.
ნაზუქი
6ც. კვერცხი
1კგ. შაქარი
250გრ. მარგარინი ან ქარაქი
1.5 ლიტრი რძე