მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თუშური (გორდილა)
14:50
თუშური (გორდილა)


თუშური (გორდილა)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1კგ.

სოდა 1 ჩ/კ.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ სოდა და მოვზილოთ ცომი, გავაკეთოთ პატარა  გუნდები და ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ. 15 წუთის შემდეგ  ამოვაწყოთ უკვე  მოხარშული  გორდილები  და ერბოში ჩაწობით მივირთვათ. გორდილასთან მიდის კარგი ხილის არაყი.

გორდილა განსაკუთრებით პოპულარულია მწყემსებში, რადგან ადვილი მოსამზადებელია და ამასთან ერთად  – ნოყიერიც.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3410 | დაამატა: natia | ტეგები: თუშური (გორდილა) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: