![](/13/2892.jpg)
მთიულური (ნივრის ხინკალი)
მასალა:
ცომი:
ფქვილი 1კგ.
კვერცხი 1ც.
მარილი გემოვნებით.
შიგთავსი:
ნიორი 4 საშუალო ზომის თავი
ნიგოზი გატარებული 1 ღვინის ჭიქა
წყალი 50გრ.
ერბო და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
1 ღვინის ჭიქა გატარებული ნიგოზი, 4 საშუალო ზომის ნიორი, 50 გრამი
წყალი, ერბო და მარილი გემოვნებით, ეს ყველაფერი ერთმანეთში აურიოთ და შევახვიოთ
ცომში. ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და
მოვხარშოთ.
|