მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » ფქვილეული/ბურღულეული


აჭარული (სინორი)

 

მასალა:

ფქვილი 1კგ.

მაწონი 200 მლ.

კარაქი 50გრ.

ნიორი 2-3 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 7282 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული (მაჯუნი)

 

მასალა:

გრძელი ბრინჯი 1კგ.

შაქარი 1/4 ჭიქა

თაფლი 100გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი 1 ჩ/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3478 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ხახვის ქაბაბი

 

მასალა:

ხახვი 3–4 დიდი თავი

ფქვილი და მარილი გემოვნებით

ზეთ შესაწვავად.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1617 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


კორკოტი

 

მასალა:

ხორბლის ბურღული 250გრ.

შაქარი ან თაფლი  20გრ.

ზეთი  15გრ.

ნიგოზი 20გრ.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2917 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ხორბლის ფაფა შავი ქლიავითა და ნუშის რძით

 

მასალა:

ხორბალი (დოლის პურის ჯიში) 500გრ.

შავი ქლიავი 100გრ.

ნუშის რძე 1,8ლ.

წყალი 500მლ.

მარილი და შაქრის ფხვნილი გემოვნებით.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1828 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


თაფლაკვერა

 

მასალა:

ცომისთვის:

პურის ფქვილი 4 –1/2 ჭიქა

კვერცხი 3ც.

შაქარი 1–1/2 ჭიქა

კარაქი 150გრ.

თაფლი 3 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2088 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ქიშმიშიანი რულეტი

 

ცომი:

პურის ფქვილი  4 ჭიქა

არაჟანი  1 ჭიქა

მაწონი 1 ჭიქა

კვერცხი  2ც.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1471 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კოლიო-წანდილი

 

მასალა:

ხორბალი  1 კგ.

თაფლი  3/4  /ჭ.

შაქრის ფხვნილი  1 ჩ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 4274 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ფაფონი (ლაზური ნამცხვარი)

 

მასალა:

250 გრ კარაქი

ორი ჭიქა კარტოფილის ფქვილი (ცომის გაბრტყელებისას ქვეშ მოსაბნევად)

 

ცომისთვის:

სამი ჭიქა პურის ფქვილი

ერთი ჭიქა რძე

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1661 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული კაკლიანი სინორი

 

სინორი ზემოაჭარულად სირონი, უფუარი ცომისგან მომზადებული თხელი ფენებისგან მზადდება, რომლებსაც წინასწარ აცხობენ და ინახავენ. კარგად გამომშრალი ფენები დიდხანს ძლებს. ფენებს ჯერ მდუღარეს დაასხამენ, შემდეგ ნივრიან ნადუღს და კარაქს, შედგამენ ღუმელში და გამოაცხობენ. მისი მომზადების რამდენიმე ვარიანტი აქვთ შემუშავებული აჭარელ დიასახლისებს: ზოგი კარაქს თავიდან უკეთებს, ზოგი კი მზას ასხამს დამდნარ კარაქს. არსებობს სინორის ტკბილი სახესხვაობაც კარაქით, ნიგვზითა და შაქრის ვაჟინით.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3319 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »