მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » ხორციანი კერძები


ლაზური ჩირბული

 

მასალა:

კვერცხი 6ც.

კვაწარახი 1 ჩ/კ.

ნიორი 2 კბილი

წყალი 1 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3077 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული ჩირბული

 

სახელდახელო კერძებიდან ასევე გამოსარჩევია "ჩირბულიც.” მჭადის ფქვილს და ხახვს შუშავენ კარაქში, უმატებენ წყალს, ნიორს, მარილს და კვაწარახს, შემდეგ კი სათითაოდ ახლიან კვერცხს. ზოგი მას ნიგოზს და უცხო სუნელსაც უმატებს.  ჩირბულს გარდა აჭარისა სამცხესა და ლაზეთშიც აკეთებენ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2499 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ინდაურის მწვადი

 

მასალა:

ინდაური (ფილე)  1კგ.

თეთრი, მშრალი ღვინო  100 მლ.

ქინძი და კამა 1–1 შეკვრა

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1737 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


რაჭული შქმერული

 

მასალა:

წიწილა 1ც.

რძე 100გრ.

ნიორი 50გრ.

ზეთი 20 გრ.

natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)



აფხაზურად შემწვარი წიწილი

 

მასალა:

1 წიწილი (300 გრ.)

20გრ. ერბო

100გრ. ყველი (სულუგუნი)

1/4 ბროწეული

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1862 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ქაბაბი

 

მალასა:

ცხვრის ხორცი  1კგ.

დუმა  100გრ.

ხახვი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3405 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (1)


ღორის ჩაბასტურმებული მწვადი

 

მასალა:

ღორის ხორცი 1–2კგ.

ხახვი 5–6 თავი

ბროწეული, ძმარი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მსუქანი ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თანაბ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2397 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ცხვრის მწვადი

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი  1კგ.

ხახვი  3 თავი (100გრ.)

ძმარი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1488 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ღორის შემწვარი ნეკნები

 

მასალა:

1კგ . ღორის ნეკნი

2 მოზრდილი სტაფილო

2 წითელი ბულგარული წიწაკა

1/4 ყვავილოვანი კომბოსტო

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2139 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ცხვრის მწვადი

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი  600გრ.

ცხვრის ელენთა და ღვიძლი  400გრ.

ცხვრის დუმა  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1621 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 »