მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » ხორციანი კერძები


შემწვარი ხბოს ხორცი

 

მასალა:

1 კგ. ხბოს ხორცი

1კგ. კარტოფილი

ოხრახუში და მარილი გემოვნებით. 

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2453 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ინგილოური მწვადი

 

შინდის და პატარა წითელი ხახვის ბასტურმაში (რა თქმა უნდა პილპილითა და მარილითაც (ვაჩერებთ ხორცს 2-3 დღის განმავლობაში (ზარმაც ჩალაღაჯს და სუკს თანაბარ ქონ-ხორციან ნაჭრებს ამჯობინებენ ინგილოები). შემდეგ, დარჩენილ შინდიან, ხახვიან-სისხლიანი წვენით სავსე ჯამს ცეცხლზე შემოდგამენ და რო წამოდუღდება, ზედ შამფურზე წამოცმულ ჩაბასტურმებულ ხორცს შემოაწყობენ და ამ საოცარი ნაზავის ორთქლზე "ასუქებენ" დაახლოებით 10-20 წუთის განმავლობაში. მერე შეწვის ჯერიც დგება, თუმცა ალბათ ხვდებით, რო შეწვას ძალიან ცოტა დრო მიაქვს, იმიტო რო ხორცი უკვე დაბუთქული, გაფუებული და განაზებულია და მხოლოდ კაი პირის გემოიანი კაცის მოსიყვარულე ხელი სჭირდება. ამ მწვადს მიაყოლეთ გაღმა მხარის საფერავები, კახური თეთრებიც კარგი იქნება.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1627 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)


მწვადის ჩახოხბილი

 

მასალა:

ხორცი  1 200გრ.

ერბო  1 ს/კ.

ხახვი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1747 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)


სუკის მწვადი

 

მასალა:

სუკი 1კგ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარღვები, წამოვაგოთ შამფურზე მთელი სიგრძით. თავში და ბოლოში მაგრად შემოვახვიოთ ძაფი, წავუსვათ მარ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1952 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)


შემწვარი ღორის ხორცი ტაფაზე

 

მასალა:

ღორის ხორცი 1კგ.

კარტოფილი 4–5ც.

შინდის ჩურჩა 150–200გრ.

მომზადება:

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი, მოვათა ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4350 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (1)


ცხვრის  მწვადი მწყემსურად

 

მასალა:

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი  1კგ.

ცხვრის დუმა  100გრ.

მწვანე ხახვი ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1614 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)


ღორის ჩალაღაჯი ყველით

 

მასალა:

ღორის ხორცი 500გრ.

ხახვი 2–3 თავი

ყველი 500გრ.

კვერცხი 1ც.

ოხრახუში, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ღორის ქონი შესაწვავად.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2958 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)


მწვადი წითელ ღვინოში

 

მასალა:

ძროხის ხორცი  1 კგ.

ხახვი  5ც.

წითელი, მშრალი ღვინო  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2205 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)


გოჭი, გატენილი თავის შიგნეულობით

 

მასალა:

ერთი გოჭი და მისი შიგნეული

ხახვი 2 თავი

ერბო  3 ს/კ. კოვზი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1631 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)



შემწვარი გოჭი ნიგვზის ფარშით

 

მასალა: 

გოჭი 1ც.

გოჭის შიგნეული (ღვიძლი, თირკმელები, გული, ფილტვები, ელენთა)

ნიგოზი 0,5 ჩ/ჭ.

< ... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2026 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 19 20 »