სალიანკა (აფხაზურად)
მასალა:
ძროხის ხორცი 1კგ.
ტომატ–პასტა 3 ს/კ.
აჯიკა 3 ს/კ.
ნიორი 3 კბილი
... კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი მწყერები
მწყერი 7–8ც.
ფქვილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
მწყერები გავასუფთავოთ, ავაგოთ შამფურზე, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაყ ... კითხვის გაგრძელება »
კუპატი თბილისურად
ღორის ნაწლავები 200გრ.
ქონი 6 ს/კ.
ხახვი 3 თავი
ბროწეულის წვენი 1/3 ჭიქა
გრძელი მწვადი
საქონლის ან ღორის ხორცი (რბილობი) 2კგ.
შავი პილპილი 1 ჩ/კ.
მარილი 1–2 ჩ/კ.
ზეთი შესაწვავად.
მწვადი
ხბოს ხორცი 1კგ.
ზეთი 100მლ.
მშრალი ღვინო 500მლ.
შავი პილპილი 1 ს/კ.
ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლიმონით
ღორის ხორცი 1კგ.
ლიმონი 1ც.
ქინძი 1 კონა
ხახვი 500გრ.
საქონლის ენა ნაღების სოუსში ქართულად
საქონლის ენა (მოხარშული) 1,5კგ.
ხახვი 2 თავი.
სოკო (გაყინული) 500გრ.
საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქართულად
საქონლის ენა (მოხარშული) 1ც.
კვერცხი 4ც.
პომიდორი 1–2ც.
ხახვი 1ც.
კეპილა
საქონლის ხორცი (რბილობი, ცხიმიანი) 1კგ.
ნიორი 2 კბილი
ხახვი 1 თავი
კვერცხი 2ც.
იხვი კომშით
იხვი 1ც.
კომში 500გრ.
თაფლი (ნატურალური) 2 ჩ/კ.
შავი პილპილი 0,5 ჩ/კ.