მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » აფხაზურად შემწვარი წიწილი
12:10
აფხაზურად შემწვარი წიწილი


აფხაზურად შემწვარი წიწილი

 

მასალა:

1 წიწილი (300 გრ.)

20გრ. ერბო

100გრ. ყველი (სულუგუნი)

1/4 ბროწეული

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ, გამოტენეთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით, შემდეგ ძაფით გაკერეთ, წამოაგეთ შამფურზე და შეწვით ნაკვერცხლამდე, შამფურის ტრიალით. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წაუსვის ბროწეულის წვენი ებოში არეული. როცა მზად იქნება ძაფები მოაცილეთ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1861 | დაამატა: natia | ტეგები: აფხაზურად შემწვარი წიწილი | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: