აფხაზური (ყველიანი მჭადპურა)
მასალა:
პურის ფქვილი 250გრ.
სიმინდის ფქვილი 250გრ.
მაწონი მოსაზელად.
ყველი 500გრ.
აფხაზური (აჩაშვ _ ყველიანი კვერი)
ცომი:
პურის ფქვილი 3,5 ჩ/ჭ.
რძე 1 ჩ/ჭ.
natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)
ხორციანი მჭადი
ხორცი 300გრ. (ღორის ან საქონლის)
ხახვი 2 თავი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით
სიმინდის ფქვილი რამდენიც დაჭირდება.
... კითხვის გაგრძელება »
რაჭული ლობიანი
500 მლ. წყალზე მომზადებული ცომი
800გრ. ქონა ლობიო (თეთრი ყავისფერი ლაქებით)
100 ლორი (რაჭული ლორი)
50გრ. ცხიმი (ზეთი ან კარაქი ან ღორის ქონი)
ქადა
პურის ფქვილი 600გრ.
რძე 1 ჭიქა
საფუარი 20გრ.
კვერცხი გული 2ც.
სინორი (აჭარული)
პურის ფქვილი 2 ჭიქა
გამდნარი კარაქი 100გრ.
ხაჭო (ან ნადუღი) ... კითხვის გაგრძელება »
თათარბერაკი
პურის ფქვილი 200გრ.
კარაქი 6 ს/კ.
მაწონი 100 მლ.
ყველის ჩხირები მეგრულად
პურის ფქვილი 500გრ.
დაპრესილი საფუარი 25გრ.
რძე 250 მლ.
კარაქი 25გრ.
სვანური ჭვიშტარი
სიმინდის ფქვილი 1 კგ.
რძე 100-150 მლ.
მაწონი 100-150 მლ.
კვერცხი 2ც.
შეკეცილი
არაჟანი 200გრ.
ერბო 200გრ.
პურის ფქვილი ... კითხვის გაგრძელება »